WENKBRAUW PIGMENTATIE EYELINER PIGMENTATIE LIP PIGMENTATIE AREOLA PIGMENTATIE CAMOUFLAGE BEHANDELINGEN NAGELRECONSTRUCTIE SCHISIS CORRECTIE

wenkbrauwen

Wilt u ook verzorgde wenkbrauwen, passend bij uw gezicht?

Wenkbrauwen geven een gezicht expressie en zijn dus een belangrijk onderdeel van uw gezicht. Maar het kan zijn dat u geen tot weinig wenkbrauwen (meer) heeft of u wilt uw wenkbrauwen wat langer en voller hebben. Dan is PMU de perfecte oplossing voor u.
PMU Factory biedt verschillende technieken zoals (Super) soft powderbrows, powderbrows, hairstroke brows, microblading brows of een combinatie van verschillende technieken.

Bij powderbrows wordt er heel subtiel pigment met een schaduweffect aangebracht. Deze wenkbrauwen geven een heel natuurlijk effect en staan zacht in uw gezicht

Bij de hairstroke brows worden optisch kleine haartjes gepigmenteerd; net alsof deze van u zelf zijn. De strokes worden na genezing wat zachter van kleur, zodat het effect nog natuurlijker oogt.

Bij microblading brows wordt met een micro-blade hele dunne lijntjes in de huid geplaatst met pigment. Dit pigment trekt dan in de huid, waardoor het net lijkt alsof er haartjes zitten.

Er zijn dus verschillende mogelijkheden en welke techniek het beste bij u past? Dat bespreken we graag persoonlijk met u tijdens een intakegesprek.

Informatie over onze behandelingen

Tepel- en tepelhofreconstructie

De areolapigmentatie is ook wel bekend als de tepeltatoeage. Dermatografie van de areola kan een mooie oplossing zijn voor verschillende situaties zoals:
Lees meer ->

Camouflage bij pigmentstoornissen Hypopigmentatie

Hypopigmentatie is een tekort aan eigen huidpigmenten, waardoor er witte verkleuringen in de huid ontstaan.
Lees meer ->

Camouflage van brandwonden

Tijd heelt helaas niet alle wonden. Een brandwond brengt niet alleen fysiek veel letsel, maar ook wordt u er elke keer aan herinnerd als u uw brandwond ziet.
Lees meer ->

Camouflage van littekens en striae

Heeft u littekens in uw gezicht of op uw lichaam en stoort u zich hieraan? PMU Factory kan ervoor zorgen dat deze littekens minder opvallen
Lees meer ->

Camouflage van wijnvlekken en ooievaarsbeet

Heeft u vanaf uw geboorte al een wijnvlek in bijvoorbeeld uw gezicht of hals? Of heeft u een storende ooievaarsbeet?
Lees meer ->

Nagelreconstructie

U wilt graag mooi verzorgde handen en voeten, maar wat nou als er een nagel op uw vinger ontbreekt of op uw teen?
Lees meer ->

Pigmentatie bij vitiligo

(witte of lichte pigmentvlekken)
Vitiligo is een auto-immuunziekte. Het bestaat uit witte of lichte pigmentvlekken in de huid (hypopigmentatie).
Lees meer ->

Scalp pigmentatie

Heeft u kalende plekken op uw hoofdhuid na een haartransplantatie of heeft u alopecia? Door middel van scalp pigmentatie kunnen we ervoor zorgen
Lees meer ->