WENKBRAUW PIGMENTATIE EYELINER PIGMENTATIE LIP PIGMENTATIE AREOLA PIGMENTATIE CAMOUFLAGE BEHANDELINGEN NAGELRECONSTRUCTIE SCHISIS CORRECTIE

Over mij

Mijn naam is Tamara te Boome en ik ben het gezicht achter PMU Factory.
Ik heb al ruim ervaring opgedaan als allround PMU specialiste. In het begin richtte ik me voornamelijk op cosmetische pigmentatiebehandelingen, maar al snel heb ik me gespecialiseerd in dermatografie, oftewel medische pigmentatie. Ik ben opgeleid door Irma Hulscher van Hulscher Cosmetics, Lisa Lefever van Lefever Clinic en Patrick Elsenberg van Hairtattoo Institute.

Ik vind het een eer om mijn klanten te mogen helpen om een stuk onzekerheid weg te nemen, door bijvoorbeeld het camoufleren van littekens, wijnvlekken, brandwonden en om hulp te kunnen bieden bij het camoufleren van vitiligo en bij bijvoorbeeld alopecia.
Ik werk met de meest hoogwaardige producten en mijn kracht is dat ik geen klant de deur uit laat gaan zonder het gewenste resultaat. Ik geef altijd een eerlijk advies en ben duidelijk in de te verwachte resultaten. Verder werk ik altijd hygiënisch en ben ik oprecht geïnteresseerd in de klanten die ik behandel.
Samen werk ik met mijn klanten aan een mooie oplossing voor hun probleem of onzekerheid door middel van pigmentatiebehandelingen.
De beste versie van uzelf worden… dat wilt u toch ook?

Informatie over onze behandelingen

Tepel- en tepelhofreconstructie

De areolapigmentatie is ook wel bekend als de tepeltatoeage. Dermatografie van de areola kan een mooie oplossing zijn voor verschillende situaties zoals:
Lees meer ->

Camouflage bij pigmentstoornissen Hypopigmentatie

Hypopigmentatie is een tekort aan eigen huidpigmenten, waardoor er witte verkleuringen in de huid ontstaan.
Lees meer ->

Camouflage van brandwonden

Tijd heelt helaas niet alle wonden. Een brandwond brengt niet alleen fysiek veel letsel, maar ook wordt u er elke keer aan herinnerd als u uw brandwond ziet.
Lees meer ->

Camouflage van littekens en striae

Heeft u littekens in uw gezicht of op uw lichaam en stoort u zich hieraan? PMU Factory kan ervoor zorgen dat deze littekens minder opvallen
Lees meer ->

Camouflage van wijnvlekken en ooievaarsbeet

Heeft u vanaf uw geboorte al een wijnvlek in bijvoorbeeld uw gezicht of hals? Of heeft u een storende ooievaarsbeet?
Lees meer ->

Nagelreconstructie

U wilt graag mooi verzorgde handen en voeten, maar wat nou als er een nagel op uw vinger ontbreekt of op uw teen?
Lees meer ->

Pigmentatie bij vitiligo

(witte of lichte pigmentvlekken)
Vitiligo is een auto-immuunziekte. Het bestaat uit witte of lichte pigmentvlekken in de huid (hypopigmentatie).
Lees meer ->

Scalp pigmentatie

Heeft u kalende plekken op uw hoofdhuid na een haartransplantatie of heeft u alopecia? Door middel van scalp pigmentatie kunnen we ervoor zorgen
Lees meer ->