NAGELRECONSTRUCTIE WENKBRAUW PIGMENTATIE EYELINER PIGMENTATIE LIP PIGMENTATIE AREOLA PIGMENTATIE CAMOUFLAGE BEHANDELINGEN SCHISIS CORRECTIE

Pigmentatie van ontbrekende teen- of vingernagel

U wilt graag mooi verzorgde handen en voeten, maar wat nou als er een nagel op uw vinger ontbreekt of op uw teen? Dat kan voor veel onzekerheid zorgen.
Een ontbrekende nagel kan door verschillende oorzaken ontstaan. De nagel kan bijvoorbeeld beschadigd raken door het stoten, zodat deze er afvalt en niet meer terug groeit. Het kan echter ook zo zijn dat er nooit een nagel heeft gegroeid of dat de nagel verwijderd moet worden vanuit medisch oogpunt.
Om een permanentere oplossing te bieden kan er dermatografie toegepast worden om zo de ontbrekende nagel optisch te reconstrueren. Om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren wordt er gekeken naar de nagel aan de andere hand of voet, waar de nagel nog wel aanwezig is. Deze dient als voorbeeld en zal nagemaakt worden. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de kleur van de huid rond de nagels en de vorm. Wanneer uitgetekend is hoe de ontbrekende nagel er uit moet komen te zien, zal deze met dermatografie in de huid aangebracht worden.

Wilt u ook een permanente oplossing voor een ontbrekende nagel? Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake. Samen bespreken we dan de mogelijkheden.

Informatie over onze behandelingen

Tepel- en tepelhofreconstructie

De areolapigmentatie is ook wel bekend als de tepeltatoeage. Dermatografie van de areola kan een mooie oplossing zijn voor verschillende situaties zoals:
Lees meer ->

Camouflage bij pigmentstoornissen Hypopigmentatie

Hypopigmentatie is een tekort aan eigen huidpigmenten, waardoor er witte verkleuringen in de huid ontstaan.
Lees meer ->

Camouflage van brandwonden

Tijd heelt helaas niet alle wonden. Een brandwond brengt niet alleen fysiek veel letsel, maar ook wordt u er elke keer aan herinnerd als u uw brandwond ziet.
Lees meer ->

Camouflage van littekens en striae

Heeft u littekens in uw gezicht of op uw lichaam en stoort u zich hieraan? PMU Factory kan ervoor zorgen dat deze littekens minder opvallen
Lees meer ->

Camouflage van wijnvlekken en ooievaarsbeet

Heeft u vanaf uw geboorte al een wijnvlek in bijvoorbeeld uw gezicht of hals? Of heeft u een storende ooievaarsbeet?
Lees meer ->

Nagelreconstructie

U wilt graag mooi verzorgde handen en voeten, maar wat nou als er een nagel op uw vinger ontbreekt of op uw teen?
Lees meer ->

Pigmentatie bij vitiligo

(witte of lichte pigmentvlekken)
Vitiligo is een auto-immuunziekte. Het bestaat uit witte of lichte pigmentvlekken in de huid (hypopigmentatie).
Lees meer ->

Scalp pigmentatie

Heeft u kalende plekken op uw hoofdhuid na een haartransplantatie of heeft u alopecia? Door middel van scalp pigmentatie kunnen we ervoor zorgen
Lees meer ->