LIP PIGMENTATIE WENKBRAUW PIGMENTATIE EYELINER PIGMENTATIE AREOLA PIGMENTATIE CAMOUFLAGE BEHANDELINGEN NAGELRECONSTRUCTIE SCHISIS CORRECTIE

pmu lippen

Verzorgde lippen zonder ze bij te hoeven werken met lippenstift of lippotlood. Dat klinkt toch geweldig? PMU Factory zorgt voor een frisse en levendige kleur op uw lippen met permanente make-up.

Had u vroeger mooie volle lippen en mist u dat, naarmate u wat ouder wordt? Stoort u zich aan uw lippen, omdat u ze niet symmetrisch genoeg vindt?

Er zijn gelukkig veel oplossingen om een mooie lipcontour te creëren met permanente make-up. Denk hierbij aan een lipcontour, waardoor uw lipcontour weer gelijk gemaakt kan worden met een zachte schaduw die overloopt in nagenoeg uw eigen lipkleur. Maar ook pigmentverlies kunnen we corrigeren en we kunnen de volledige lippen in een ander tint kleuren met een full lips of aquarelle pigmentatie.
Een full-lips pigmentatie zal altijd een transparantie hebben; dit is namelijk nooit zo dekkend als een lipstick. Maar dit geeft wel een volledige inkleuring van de lippen. We kunnen de pigmentatie zetten mét of zonder duidelijke lipcontour.
Met de nieuwste techniek, aquarelle lips, geven we de lippen een mooie zachte volle kleur zonder dat het een duidelijke contour heeft. U krijgt dus geen harde lijnen om de lippen, maar een poederachtige opvulling van de kleur. Dit oogt nog natuurlijker, zachter en geeft een mooie kleuring aan de lippen!

Informatie over onze behandelingen

Tepel- en tepelhofreconstructie

De areolapigmentatie is ook wel bekend als de tepeltatoeage. Dermatografie van de areola kan een mooie oplossing zijn voor verschillende situaties zoals:
Lees meer ->

Camouflage bij pigmentstoornissen Hypopigmentatie

Hypopigmentatie is een tekort aan eigen huidpigmenten, waardoor er witte verkleuringen in de huid ontstaan.
Lees meer ->

Camouflage van brandwonden

Tijd heelt helaas niet alle wonden. Een brandwond brengt niet alleen fysiek veel letsel, maar ook wordt u er elke keer aan herinnerd als u uw brandwond ziet.
Lees meer ->

Camouflage van littekens en striae

Heeft u littekens in uw gezicht of op uw lichaam en stoort u zich hieraan? PMU Factory kan ervoor zorgen dat deze littekens minder opvallen
Lees meer ->

Camouflage van wijnvlekken en ooievaarsbeet

Heeft u vanaf uw geboorte al een wijnvlek in bijvoorbeeld uw gezicht of hals? Of heeft u een storende ooievaarsbeet?
Lees meer ->

Nagelreconstructie

U wilt graag mooi verzorgde handen en voeten, maar wat nou als er een nagel op uw vinger ontbreekt of op uw teen?
Lees meer ->

Pigmentatie bij vitiligo

(witte of lichte pigmentvlekken)
Vitiligo is een auto-immuunziekte. Het bestaat uit witte of lichte pigmentvlekken in de huid (hypopigmentatie).
Lees meer ->

Scalp pigmentatie

Heeft u kalende plekken op uw hoofdhuid na een haartransplantatie of heeft u alopecia? Door middel van scalp pigmentatie kunnen we ervoor zorgen
Lees meer ->