EYELINER PIGMENTATIE WENKBRAUW PIGMENTATIE LIP PIGMENTATIE AREOLA PIGMENTATIE CAMOUFLAGE BEHANDELINGEN NAGELRECONSTRUCTIE SCHISIS CORRECTIE

eyeliner

Wilt u mooie sprekende ogen of voller ogende wimpers?

Door middel van eyeliner pigmentatie kunnen we een prachtig effect bereiken en staat u iedere ochtend op met een mooie, open blik!
Wilt u een volle of juist een subtiele lijn? Een potlood lijn of juist een strakke eyeliner? Een XXL liner met of zonder wing? Of kies voor eyeliner dust; een techniek waarbij een subtiele eyeliner met zacht gepoederde pigmentatie aangebracht wordt.
PMU Factory kan deze eyeliners perfect aanbrengen in veel verschillende kleuren. Van zwart, bruin, grijs tot blauw, groen, paars en turquoise. Het kan zelfs met meerdere kleuren als u dat wilt.

Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden en bekijken samen met u welk type eyeliner het beste bij u past tijdens een intakegesprek.

Informatie over onze behandelingen

Tepel- en tepelhofreconstructie

De areolapigmentatie is ook wel bekend als de tepeltatoeage. Dermatografie van de areola kan een mooie oplossing zijn voor verschillende situaties zoals:
Lees meer ->

Camouflage bij pigmentstoornissen Hypopigmentatie

Hypopigmentatie is een tekort aan eigen huidpigmenten, waardoor er witte verkleuringen in de huid ontstaan.
Lees meer ->

Camouflage van brandwonden

Tijd heelt helaas niet alle wonden. Een brandwond brengt niet alleen fysiek veel letsel, maar ook wordt u er elke keer aan herinnerd als u uw brandwond ziet.
Lees meer ->

Camouflage van littekens en striae

Heeft u littekens in uw gezicht of op uw lichaam en stoort u zich hieraan? PMU Factory kan ervoor zorgen dat deze littekens minder opvallen
Lees meer ->

Camouflage van wijnvlekken en ooievaarsbeet

Heeft u vanaf uw geboorte al een wijnvlek in bijvoorbeeld uw gezicht of hals? Of heeft u een storende ooievaarsbeet?
Lees meer ->

Nagelreconstructie

U wilt graag mooi verzorgde handen en voeten, maar wat nou als er een nagel op uw vinger ontbreekt of op uw teen?
Lees meer ->

Pigmentatie bij vitiligo

(witte of lichte pigmentvlekken)
Vitiligo is een auto-immuunziekte. Het bestaat uit witte of lichte pigmentvlekken in de huid (hypopigmentatie).
Lees meer ->

Scalp pigmentatie

Heeft u kalende plekken op uw hoofdhuid na een haartransplantatie of heeft u alopecia? Door middel van scalp pigmentatie kunnen we ervoor zorgen
Lees meer ->