CAMOUFLAGE BEHANDELINGEN WENKBRAUW PIGMENTATIE EYELINER PIGMENTATIE LIP PIGMENTATIE AREOLA PIGMENTATIE NAGELRECONSTRUCTIE SCHISIS CORRECTIE

Camouflage van wijnvlekken en ooievaarsbeet

Heeft u vanaf uw geboorte al een wijnvlek in bijvoorbeeld uw gezicht of hals? Of heeft u een storende ooievaarsbeet? Met medische pigmentatie kunnen we de rode/paarse kleur pigmenteren, zodat deze minder op zal vallen.

Een wijnvlek is een aangeboren vaatafwijking. Deze wordt gekenmerkt door sterk uitgezette bloedvaatjes in de huid. Na de geboorte ziet de vlek er vaak roze en vlak uit. Naarmate u ouder wordt, kunnen deze donkerder kleuren en dikker worden. Het wordt vaak als zeer storend ervaren, omdat het vaak in uw gelaat of hals zichtbaar is.

Een ooievaarsbeet is een rozerode vlek, die een paar dagen na de geboorte duidelijk zichtbaar wordt. De vlek wordt gevormd door groepjes bloedvaten in de huid. Deze bloedvaatjes zijn wat verwijd en zetten uit en dat geeft een vlekkerig gezicht.

Laserbehandelingen kunnen soms effect hebben, maar leveren vaak niet het gewenste resultaat. Een andere optie is om de rode/paarse kleur te pigmenteren. Belangrijk om te weten is dat de kleur mogelijk nog iets zichtbaar zal zijn, maar een stuk minder opvallend. Wanneer het een grotere wijnvlek betreft is het niet altijd mogelijk om deze in één keer te behandelen.
Om te voorkomen dat er te compact behandeld wordt, waardoor het effect onnatuurlijk wordt, zal er gekozen worden voor meerdere behandelingen

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek zal PMU Factory de mogelijkheden en de verwachtingen met u bespreken en hopelijk kunnen we u door middel van één of meerdere behandelingen helpen.

Informatie over onze behandelingen

Tepel- en tepelhofreconstructie

De areolapigmentatie is ook wel bekend als de tepeltatoeage. Dermatografie van de areola kan een mooie oplossing zijn voor verschillende situaties zoals:
Lees meer ->

Camouflage bij pigmentstoornissen Hypopigmentatie

Hypopigmentatie is een tekort aan eigen huidpigmenten, waardoor er witte verkleuringen in de huid ontstaan.
Lees meer ->

Camouflage van brandwonden

Tijd heelt helaas niet alle wonden. Een brandwond brengt niet alleen fysiek veel letsel, maar ook wordt u er elke keer aan herinnerd als u uw brandwond ziet.
Lees meer ->

Camouflage van littekens en striae

Heeft u littekens in uw gezicht of op uw lichaam en stoort u zich hieraan? PMU Factory kan ervoor zorgen dat deze littekens minder opvallen
Lees meer ->

Camouflage van wijnvlekken en ooievaarsbeet

Heeft u vanaf uw geboorte al een wijnvlek in bijvoorbeeld uw gezicht of hals? Of heeft u een storende ooievaarsbeet?
Lees meer ->

Nagelreconstructie

U wilt graag mooi verzorgde handen en voeten, maar wat nou als er een nagel op uw vinger ontbreekt of op uw teen?
Lees meer ->

Pigmentatie bij vitiligo

(witte of lichte pigmentvlekken)
Vitiligo is een auto-immuunziekte. Het bestaat uit witte of lichte pigmentvlekken in de huid (hypopigmentatie).
Lees meer ->

Scalp pigmentatie

Heeft u kalende plekken op uw hoofdhuid na een haartransplantatie of heeft u alopecia? Door middel van scalp pigmentatie kunnen we ervoor zorgen
Lees meer ->