CAMOUFLAGE BEHANDELINGEN WENKBRAUW PIGMENTATIE EYELINER PIGMENTATIE LIP PIGMENTATIE AREOLA PIGMENTATIE NAGELRECONSTRUCTIE SCHISIS CORRECTIE

Camouflage van littekens

Heeft u littekens in uw gezicht of op uw lichaam en stoort u zich hieraan? PMU Factory kan ervoor zorgen dat deze littekens minder opvallen en u zult hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen.
Het verschil in pigment kan namelijk meestal prachtig gecorrigeerd worden door middel van medische pigmentatie.

Littekencamouflage kan een oplossing zijn voor littekens die bijvoorbeeld zijn ontstaan door:

  • Acné
  • Een operatie
  • Een ongeval
  • Automutilatie (zelfbeschadiging)
 

Wanneer littekens na verloop van tijd wit, grauw, paars of rood blijven kan dit gecorrigeerd worden door middel van medische pigmentatie. Het belangrijkste hierbij is dat de pigmenten nauw aansluiten op de huidskleur zodat deze mooi mengt met de kleur van de huid. Afhankelijk van de grootte en de kleur van het litteken zijn er twee tot drie behandelingen nodig. Dit heeft te maken met de opbouw van de kleur, maar ook omdat littekens snel rood worden tijdens de behandeling. Het originele litteken blijft uiteraard aanwezig, maar door de juiste pigmentatie valt dit litteken veel minder op. In sommige gevallen kan microneedling ook uitkomst bieden.

Camouflage bij striae

Striae is eigenlijk ook een soort litteken. Wanneer uw huid te snel groeit, komt er een te grote spanning op de huid te staan. Hierdoor wordt het onderhuids bindweefsel, de lederhuid, als het ware uit elkaar getrokken. PMU Factory biedt een speciale behandeling voor striae aan die de striae vrijwel onzichtbaar kan maken. Na enkele behandelingen ziet u al duidelijke resultaten.

Tijdens een intakegesprek zullen wij bepalen of uw litteken of striae gecorrigeerd kan worden en uw wensen bespreken. Neem hiervoor contact op met ons en plan vrijblijvend uw afspraak in.

Informatie over onze behandelingen

Tepel- en tepelhofreconstructie

De areolapigmentatie is ook wel bekend als de tepeltatoeage. Dermatografie van de areola kan een mooie oplossing zijn voor verschillende situaties zoals:
Lees meer ->

Camouflage bij pigmentstoornissen Hypopigmentatie

Hypopigmentatie is een tekort aan eigen huidpigmenten, waardoor er witte verkleuringen in de huid ontstaan.
Lees meer ->

Camouflage van brandwonden

Tijd heelt helaas niet alle wonden. Een brandwond brengt niet alleen fysiek veel letsel, maar ook wordt u er elke keer aan herinnerd als u uw brandwond ziet.
Lees meer ->

Camouflage van littekens en striae

Heeft u littekens in uw gezicht of op uw lichaam en stoort u zich hieraan? PMU Factory kan ervoor zorgen dat deze littekens minder opvallen
Lees meer ->

Camouflage van wijnvlekken en ooievaarsbeet

Heeft u vanaf uw geboorte al een wijnvlek in bijvoorbeeld uw gezicht of hals? Of heeft u een storende ooievaarsbeet?
Lees meer ->

Nagelreconstructie

U wilt graag mooi verzorgde handen en voeten, maar wat nou als er een nagel op uw vinger ontbreekt of op uw teen?
Lees meer ->

Pigmentatie bij vitiligo

(witte of lichte pigmentvlekken)
Vitiligo is een auto-immuunziekte. Het bestaat uit witte of lichte pigmentvlekken in de huid (hypopigmentatie).
Lees meer ->

Scalp pigmentatie

Heeft u kalende plekken op uw hoofdhuid na een haartransplantatie of heeft u alopecia? Door middel van scalp pigmentatie kunnen we ervoor zorgen
Lees meer ->